HTML

Modern Magyarok Társasága

A Modern Magyarok Társaságának hivatalos orgánuma. Bővebben a blogból.

Linkblog

Archívum

Aktuálpolitikai beszélgetések

2009.11.16. 06:08 Modern Magyarok Társasága

Riport a Modern Magyarok Társaságának alapítójával...

R: Jó napot kívánok. Mi a helyzet Önöknél?

A: Szaporodunk, sokasodunk, mint a gomba, jobbat el sem lehetne képzelni. Minden párt ezt hazudja, nem?

R: Csapjunk is bele a lecsóba. Mi a véleménye pl. a korrupciós ügyekről?

A: Az ország egy biztonsági őr nélküli áruházra hasonlít, amelyet az lop szét, aki akar. A dolgozók éhbérért robotolnak a sorok között, a menedzsment pedig azon dolgozik, hogy milyen törvényesnek tűnő törvénytelenségekkel premizálja saját magát.

R: Önök persze sokkal jobbak lennénk, hát persze.

A: Ezeknél nem nehéz jobbnak lenni, úgy gondolom. De amikor pl. a Fideszt emlegetik velük szemben, az is olyan, mintha a lajhárt versenyeztetnék az éticsigával. Minőségi változás, de nekem valamiért mégis kevés. Szerintem be kellene vezetnünk a kínai antikorrupciós modelleket. Aki lop a közös zsákból, azt vigyék el Gulágra, de még jobb, ha nyilvánosan kivégzik. Majd megtanulja a saját kárán a köztisztviselő, ha már másból nem ért, hogy lopni, bazmeg, nem szabad. Kezdhetnénk a sort a parlamentben hencsergő urakkal-hölgyekkel. Az ilyen Zuschlagokat, Mesterházykat, Gyurcsányokat bizony mind föl kéne aggatni, libasorban az Andrássy út fáira. Ez lenne az én karácsonyi ajándékom a magyar nép számára.

R: Radikális, nem mondom... Kövér László majd sipákol, ha meghallja.

A: Kurvára nem érdekel, mi vernyákol az az ember, aki ötvenévesen is úgy néz ki, mint valami elbaszott hippi. Levágathatná az undorító bajuszát is, nem igaz, hogy nem lóg bele a kajába, amikor eszik! Amúgy ő is nyakig benne van ezekben a korrupciós ügyekben, lásd a fóti ügyet, mikoron is rá hivatkoztak, mint mentőangyalra. Lacinak vaj van a bajsza mögött!

R: Tegnapi hír a sajóbábonyi romalázadás, mikoron is a Jobbik fórumja után a résztvevőket megfenyegették a cigányok, erre megjelent a Magyar Gárda és kész is volt a balhé.

A: Nem tisztem ugyan, de hadd védjem meg a Magyar Gárdát ezzel a baromsággal szemben. Ha a buzeráns, korrupt rendőrség csak a gyurcsány-ellen tüntetőkkel szemben tud érdemben fellépni, és ősi magyar falvaink lakosságát nem képes megvédeni a nagyhangú oláhcigányokkal szemben, akkor igenis helyt kell állnia valakinek a paláston. Nagyon helyes, hogy kivonult a Magyar Gárda, én bizony a hadsereget is kivezényeltem volna. Nem kell szarozni a törvényes rend megbontóival szemben. Hadd tanulja meg ez a farkasfalka, hogy az ugatás ideje lejárt. Most a fenőkések ideje következik.

R: Ugye tudja, hogy ezzel a nyilatkozattal kiírta magát a józan polgári gondolkodásúak közül? A Nyugat elítéli az ilyesmit.

A: Majd jó lennék én nekik is, hamarosan. Hiszen Marseillesben, a francia himnusz hazájában már azért is szétkúrják a belvárost a bevándorló hordák, ha nem Algéria győz Egyiptommal szemben... ugyan mi köze ehhez az arab belviszályhoz a francia népnek? Gyönyörűen megoldanám a bevándorló-kérdést is. Amikor kitör a balhé az utcákon, akkor a hadsereggel veretném le a söpredéket, de élve gyűjteném be őket, ha lehet. Ha nem lehet, ám sebaj. Azután, felpakolnám a lázongókat egy rozsdás hajóra az összes közeli családtajukkal egyetemben, és mehetnének a Földközi tengerre. Amint a hajó nemzetközi vizekre érne, kilövetném föld-víz rakétákkal. Aztán a hőbörgők mehetnének a halakhoz bulizni. Annyi engedményt tennék, hogy lássák, nem vagyok szőrösszívű, hogy a kisgyermekeket élve juttatnám el Algériába, bár lehet, hogy emberisességem hosszabb távú hibát okozna.

R: Jó vicc, amikor emberiességről beszél. Maga tömeggyilkos hajlamú pszchopata. Önnél még Hitlerbe is több empátia szorult.

A: Mondhatta volna szebben is, kis lovag. Miért nem Ariel Saronhoz hasonlít? Egyébként tényleg rezeg a léc az emberiességemben, amikor azt hallom, hogy tüntetni akarnak a Sláger rádió megmentéséért.

R: Miért probléma az, ha az emberek egy kis szórakozásra vágynak?

A: Mert az emberek, akikre hivatkozik, egyszerűen faszok. Ez nem szórakozás, amit ez a két idióta művelt, ez az igaz emberiség-ellenes bűntett, egyszerű közösség ellen izgatás. Csak azt sajnálom, hogy az Ortt gazdasági okokra hivatkozva döntött. Közvitát kellett volna kezdeményezni ez ügyben, hadd tudja meg a magyar nép, micsoda nyomorult sakálok ezek. Ha pedig van olyan nyomorult, aki ezekért tüntetne, az vessen magára, amikor elit rohamosztagosokkal találná magát szembe. Ha már nem takarítottad el, kedves állampolgár, ezt a mocskos rendszert, akkor semmi jogod hozzá, hogy seggfejekért indulj csatába.

R: Köszönöm az interjút.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: beszélgetés riport aktuálpolitikai

A bejegyzés trackback címe:

https://modernmagyaroktarsasaga.blog.hu/api/trackback/id/tr481528107

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hullák, férgek, Szilvásy 2009.11.16. 15:26:54

A tanúvallomások szerint Zuschlag János Szilvásy Györgyöt egy féregnek tartja azért, mert az akkori titokminiszter nem tájékoztatta őt időben arról, hogy lehallgatják. Szerintem pedig azért féreg, mert egyáltalán tájékoztatta, amennyiben tájé...

Trackback: Vesztegzár Borsodban: Jobbik vs. cigányok 2009.11.16. 12:10:03

Vasárnap cigányok fenyegették és verték meg az előző napi jobbikos rendezvény szervezőjét, illetve résztvevőjét, valamint szétvertek egy személyautót is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása